Gode råd – Før

Gode råd – inden skaden er sket

Vi er udmærket klar over, at mange først overvejer at få behandling, når der af en eller anden grund er opstået en skade.

En skade, der i nogle tilfælde måske kunne have været undgået, hvis man kendte til nedenstående gode råd.

Har du en forhistorie med gentagne tilfælde af rygsmerter efter tungere havearbejde eller lignende, så kan du med fordel forebygge ved at tage dit lændestøttebind på FØR du starter på det forfaldne fysisk krævende arbejde.

Spiller du F.eks. golf og får du hyppigt rygsmerter under eller efter spillet, kan du med fordel bruge lændestøttebindet 0042 forebyggende ved at tage dette på inden at du går ud på greenen. Det vil støtte dig bedst hvis du placerer dette uden på en t-shirt eller undertrøje i overgangen mellem bryst- og lændesøjle, således tat det får støtte fra de nederste ribben.

Sov aldrig med hovedgæret op mod en kold ydervæg. Dette kan give anledning til kuldestråling, som kan give spændinger over nakke og skuldre. Placer i stedet hovedgærdet op mod en indervæg.

Sover du for åbent vindue, bør hovedgærdet ikke vende mod det åbne vindue, men i stedet vendes, så du kommer til at sove med fodenden mod det åbne vindue.

Træning forebygger skader.