Handelsbetingelser

Køb på webshoppen:

Ethvert køb på vores webshop sker på kundens ansvar. Det vil sige, at Rygstøtten.dk ikke kan gøres ansvarlig for, at kunden ved en fejl bestiller den forkerte vare.

Alle køb hos Rygstøtten.dk sker i henhold til købeloven, medmindre andet er nævnt. Straks efter modtagelse af varen, er modtageren forpligtet til at kontrollere, det er det korrekte antal, og at varen ikke er beskadiget.

Eventuelle fejl og mangler skal meddelelse til Rygstøtten.dk indenfor maksimalt 5 hverdage.

Køb med EAN og CVR:

Send mail til:  info@rygstoetten.dk

med information om jeres cvr. nr. , jeres EAN nr., kontakt person, leveringsadresse

Læs mere om køb med EAN her.

Fragt:

Der er fri fragt på alle vores ordrer i webshoppen hos Rygstøtten.dk. Øer: dog kun fri fragt til brofaste øer

Alle forsendelser bliver håndteret af GLS eller DAO/Bring  til deres pakkeshops . Ikke til privatadresse.

Alle med Track and Trace. Forventet leveringstid: 3-4 dage.

I det øjeblik, at varen er blevet overdraget til køberen, tilfalder ansvaret for varen denne.

Under leveringen er alle forsendelser fra os forsikret af GLS eller DAO/Bring . Skulle der være opstået en tydelige fragtskade undervejs, skal der øjeblikkeligt rettes henvendelse til det firma, som har overdraget varen til køberen.

Returnering og fortrydelsesret

Når du handler hos Rygstøtten, har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, søndag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på.

Med andre ord: Varen kan prøves på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet, udover hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som “brugt”, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet, kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi anser brugte varer som værende uden handelsværdi.

Når der er tale om en ren returvare/ombytningsvare, vil udgiften til returnering tilfalde dig som køber – vi betaler til gengæld, for at den nyombyttede vare sendes retur til dig.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

Reklamation

Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedrørende fejl og mangler skal meddeles til Rygstøtten i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses maksimalt to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.

Vi har brug for følgende information, når varer returneres. Du bedes informere os om problemstillingen, så detaljeret som muligt. Husk at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage.

Returvarer:

Varer tages KUN retur ved forudgående aftale med Rygstøtten.dk. ALLE varer der skal returneres, SKAL sendes som pakke med GLS eller DAO/Bring , hvor pakken er forsikret.

Hvis en vare bliver returneret pr. efterkrav, vil denne blive afvist ved ankomsten.

Til brug i forbindelse med reklamationsret/returvarer medsendes kopi af original faktura.

Accept af betingelserne:

Når en ordre bliver gennemført på webshoppen, accepterer køber at have læst og godkendt de beskrevne handelsbetingelser.

Private oplysninger:

De oplysninger, som bliver givet til Rygstøtten.dk i forbindelse med handel bliver behandlet fortroligt og vil på intet tidspunkt blive videregivet til andre personer/firmaer i henhold til persondataforordningen - med mindre der er givet skriftligt tilladelse til dette i forbindelse med en reklamationssag.

Levering:

Vi forsøger så vidt muligt at afsende vores varer, samme dag som bestilling er modtaget. Dog kan der forekomme travle perioder, hvor leveringstiden kan være op til 2-3 dage.

Forbehold:

Et hvert køb hos Rygstøtten.dk sker på kundens eget ansvar. Vi tager forbehold for udsolgte varer og leveringstid samt prisændringer på produkter som Rygstøtten.dk ikke har indflydelse på.

Ejendomsforbehold:

Varer købt hos Rygstøtten.dk er først købers ejendom, når den pågældende vare er fuldt betalt.

Andre oplysninger:

Rygstøtten.dk

Magnoliavej 17

8260 Viby J.

Tlf: +45 6138 1638

E-mail: info@rygstøtten.dk

SE-nummer: 74 87 81 13

Kontonummer: 3635 0010688396

EAN-nr. 5797200020628