Om os

Mit navn er Jesper Overvad, og jeg har i mit 40 årige virke, som kiropraktor, oparbejdet en stor erfaring med brug af ortoser = nakke- og lændestøtter til mine patienter.

Det har stor betydning i dit valg af hjælpemidler hvad dit aktivitetsniveau og behov er. Har du slidgigt skal du vælge en rygstøtte med stivere for eksempel model 0024 . Har du en skoliosis skal du vælge model 0023. 

Er du erhvervsaktiv eller har du et facet syndrom, skal du oftest vælge en rygstøtte uden stivere for eksempel model 0042.

Placeringen af rygstøtten har også stor betydning. Arbejder du meget foroverbøjet, skal rygstøtten oftest placeres i overgangen mellem bryst- og lændesøjle. Altså øverst i lænden. Det er nemlig her de fleste skader sker ved tungere forløftninger, hækklipning, golfspil og længerevarende arbejde i foroverbøjet stilliing, som f.eks håndværker.

Har du slidgigt i lænden skal støttebindet med stivere oftest placeres nederst over lænd og korsben.

Hos rygstøtten.dk opbygger vi løbende vores webshop med kvalitetsprodukter, der både kan bruges til at forebygge skader - og til at lindre skader når de er opstået.

Er du i tvivl om, hvilket produkt du skal købe, er du meget velkommen til at ringe og få lige netop de råd og dén vejledning, du har brug for til at vælge den korrekte vare.

Der er naturligvis mulighed for at betale med kreditkort og Mobile Pay via en sikret forbindelse til PBS. Vi trækker ikke betalingen, førend vi sender varen.

EAN: Repræsenterer du en offentlig institution og ønsker betaling via EAN, så er dette en mulighed blot kontakt vores support Info@rygstoetten.dk med jeres oplysninger:  jeres cvr. nr. , jeres EAN nr., kontakt person, leverings adresse